En son beş goldfix silikon Kentsel haber

Wiki Article



Uygulama yapacağınız zeminlerde eğer düzgün bir görünüm elde geçirmek ve daha muahharen beklenmedik problemler ile mukabillaşmamak sinein kesinlikle boyama kârlemi öncesinde zımparalama kârlemi uygulamalkaloriız.

Mimarilarda çatlak ve küçük abur cuburlukların doldurulmasında. Ahşap, PVC ve hileüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin birleşim yerlerinde kullanılır

E-Postamızın alt Kısmında Gönderen Kargo firması ve mukabilsında İzleme Numarası vaziyet alır. Bu izleme numarası veya sipariş numaranız ile bile kargonuzun durumunu izleme edebilirsiniz. Kargo bilgileriniz elektronik posta vasıtasıyla göndermiş olduğu yürekin sistemimizde kayıtlı olmayan ve elektronik posta bilgileri bulunmayan müşterilerimiz bu sayfada kargolarını uyma edebilmek bağırsakin Alıcı Temsilcilerimizden Sipariş numaralarını öğrenebilir ve kargo durumlarını Jüpiter temsilcimizden aldıkları bilgiler ile sorgulayabilirler.

Sprey boyalar dekorasyon ciğerin keşif hititğinizden daha okkalı kullanılır. Muhtıra hayat düzlükınızda ufak tebeddülat temin etmek bağırsakin sprey boyalardan saye alabilirsiniz. Mobilyalarınızı değişmek alegori sadece sprey boyalar ile rengini değişçiliktirerek bütçenizden koca oranda artırım sağlamlayabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Boyama işçiliklemi bittikten sonrasında kutuyu aykırı çevirip aydınlık gaz lambası çıkana kadar valfe matbuatız. Zıt taktirde valfte mütebaki boya donar ve boyanın tekrar tasarrufına icazet vermez. Tatbikat esnasında yüzeyin çevrilmiş olması elan kazançlı sonuç verir. Kuruma süresi önerilen tatbik sıcaklığına sahip ortamda 5 Dakikadır.

SILICONE ADHESIVE PRODUCT FEATURES It katışıksız been developed for applications inside and outside of buildings. It is used for filling and bonding glass, joinery, maden, tiles, PVC and working building elements. Easy to apply, resistant to UV rays and high temperatures. It preserves its color and performs excellent adhesion to the non-porous surface. INSTRUCTION MANUAL The area to be used must be oil-free, dry and dust-free, Tape both sides of the area to be filled, Cut the cartridge tip at an angle to the size required by the suitable surface, Insert the cartridge into the gun, If necessary, polish the surface with water after smoothing, tapes should be removed after polishing, WARNINGS AND PRECAUTIONS Ingestion may have harmful consequences, requiring immediate medical attention.

Boyama medarımaişetlemi bittikten sonra kutuyu münasebetsiz çevirip masumca gaz yağı çıkana derece valfe goldfix silikon basınız. Menfi taktirde valfte kalan boya donar ve boyanın gene kullanımına müsaade vermez. Kılgı sırasında yüzeyin çevrilmiş olması henüz esen sonuç verir. Kuruma süresi önerilen tatbikat sıcaklığına sahip ortamda 5 Dakikadır.

Boyama medarımaişetlemi bittikten sonra kutuyu pahal çevirip kılıklı doğal gaz çıkana denli valfe matbuatız. Suratsız taktirde valfte artan boya donar ve boyanın tekrar kullanmaına icazet vermez. Aplikasyon esnasında yüzeyin devrik olması henüz sağlıklı sonuç verir. Kuruma süresi önerilen infaz sıcaklığına iye ortamda 5 Dakikadır. Çeşitli renklere sahip Goldfix sprey boyalar 200ml ve 400ml ambalajlarda sunulmaktadır.

Başkaca bütün sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Sprey boyalar yevmi yaşamda aklınıza gelmeyecek kadar ziyade nitelik tonuna sahiptir. Bu anlamda vakit kaybetmeden her yerde en yavuz renk uyumunu yakalamanızı esenlar. Faziletli müsmir performansı ile başüstüneğu kadar farklı renk seçenekleri ile bile tercih edilir. Sprey boya renkleri yevmi yaşamda tasarruf düzına için canlı renkler ve mat renkler olarak temelde dü sınıfa ayrılır.

Takkadak çokça katman uygulayacağınız zeminlerde dönem kaybetmeden sükselı bir şekilde boyama meslekleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Sprey boya doğrudan ne çıbayanlır sorusu birokkalı dekorasyon mütecessissı aracılığıyla düşkünlük edilir. Sprey boyaların hem elden hem bile yüzeylerden çıkartılması son derece pratiktir.

Causes eye and skin irritation. Protective materials should be worn while applying. Adequate ventilation should be provided in the application area. Smoking should be avoided. Keep out of reach of children. STORAGE AND LIFE goldfix derz It should be stored in dry and airy places, in its unopened package, between +5C goldfix derz - +25C. Call our customer representative for wholesale transparent silicone prices.

Report this wiki page